Menu Sluiten

Biomeiler Informatiedag 6 september 2019 Amsterdam

Met veel plezier nodigen we u uit voor de Nederlandse Biomeiler Informatiedag voorafgaand aan de 4e internationale Thermocompost Conferentie op 6 september 2019.

Omdat het dit jaar in Amsterdam wordt georganiseerd in deze combinatie is het mogelijk om eind van de middag en in de avond internationale experts te ontmoeten met ervaring in thermocomposteren en biomeiler bouw. De conferentie is ook onderdeel van het langere Summer of Soil festival, georganiseerd door Common Soil over het belang van de bodem!

 

Op vrijdag is de publieke Biomeiler Informatiedag voor alle Nederlandstalige mensen die plannen hebben om zelf een biomeiler te bouwen in het najaar van 2019. De dag zal beginnen met een aantal lezingen over de basisbegrippen van thermocomposteren en biomeilers. In de middag gaan we in kleine groepen in workshop vorm aan de slag onder leiding van Nederlandse professionals om concrete plannen en ontwerpen te maken voor de biomeiler projecten van de deelnemers aan de Biomeiler Informatiedag.

Op zaterdag en zondag is het besloten deel van de Internationale Conferentie, alleen toegankelijk voor mensen met eerdere ervaring die zelf al minsten één biomeiler of thermocompostsysteem hebben gebouwd. Bij interesse, zie termocompost.eu.

 

Op de volgende pagina’s, in deze PDF, vind je meer informatie over:

    • data en tijden: het programma
    • locatie (en evt. accommodatie suggesties)
    • inschrijflink, betalingsinformatie, prijzen en kortingen
    • contactinformatie

 

We hopen je snel te spreken en te zien op 6 september 2019 in Amsterdam!