Biomeiler Informatiedag 17 oktober 2020

Zelf een biomeiler bouwen? Op zoek naar ontwerpen, technische installatietekeningen, materiaallijsten of andere informatie over biomeilers?

Met veel plezier nodigen we u uit voor de Nederlandse Biomeiler Informatiedag op zaterdag 17 oktober 2020 (locatie volgt binnenkort).

Deze publieke Biomeiler Informatiedag is bedoeld voor alle Nederlandstalige mensen die plannen hebben om zelf een biomeiler te bouwen in het najaar van 2020. De dag zal beginnen met een aantal lezingen over de basisbegrippen van thermocomposteren en biomeilers. In de middag gaan we in kleine groepen in workshop vorm aan de slag onder leiding van Nederlandse professionals om concrete plannen en ontwerpen te maken voor de biomeiler projecten van de deelnemers aan de Biomeiler Informatiedag.

Bij de infodag kun je diverse experts ontmoeten met ervaring in thermocomposteren en biomeiler bouw. Het programma is dit jaar een vervolg op de International Thermocompost Conference in Oostenrijk 2-4 oktober, dus alle nieuwe inzichten die daar zijn gedeeld worden ook op de infodag besproken. De Internationale Conferentie is alleen toegankelijk voor mensen met eerdere ervaring die zelf al minsten één biomeiler of thermocompostsysteem hebben gebouwd, dus daar kun je dan in 2021 aan meedoen. Bij interesse, zie termocompost.eu.

Op deze pagina vind je spoedig meer informatie over:

  • data en tijden: het programma
  • locatie (en evt. accommodatie suggesties)
  • inschrijflink, betalingsinformatie, prijzen en kortingen
  • contactinformatie

We hopen je snel te spreken en te zien in oktober!

Share