Menu Sluiten

[afgelast i.v.m. Corona] Biomeiler Informatiedag 17 oktober 2020 Rotterdam

Helaas kan de informatiedag niet door gaan i.v.m. Corona. Wij hebben na overleg met de locatie dit besluit moeten nemen omdat we niet aan de huidige regels voor de veiligheid kunnen voldoen op die plek.

De locatie van deze biomeiler in Rotterdam is buiten te bezoeken op eigen gelegenheid. Het systeem draait en de warmte is te voelen aan de buizen. De verwarmingssystemen binnen zijn helaas niet toegankelijk momenteel. Zo mogelijk kunnen we bij goed weer buiten en op afstand een korte toelichting geven ter plaatse op afspraak.

Mocht u het op prijs stellen kunnen we ook online een privé lezing en één op één begeleiding van uw biomeiler-project aanbieden. Waarschijnlijk plannen we ook een online informatiedag op een latere datum.

Mocht u interesse hebben in deelname aan een online-informatiedag, laat dat dan graag weten, dan houden we u op de hoogte.

info@biomeiler.nl

==

Zelf een biomeiler bouwen? Op zoek naar ontwerpen, technische installatietekeningen, materiaallijsten of andere informatie over biomeilers?

Met veel plezier nodigen we u uit voor de Nederlandse Biomeiler Informatiedag op zaterdag 17 oktober 2020 in Rotterdam.

Deze publieke Biomeiler Informatiedag is bedoeld voor alle Nederlandstalige mensen die plannen hebben om zelf een biomeiler te bouwen in het najaar van 2020. De dag zal beginnen met een aantal lezingen over de basisbegrippen van thermocomposteren en biomeilers. In de middag gaan we in kleine groepen in workshop vorm aan de slag onder leiding van Nederlandse professionals om concrete plannen en ontwerpen te maken voor de biomeiler projecten van de deelnemers aan de Biomeiler Informatiedag.

De informatiedag is dé jaarlijkse gelegenheid om het bouwen van een biomeiler te concretiseren en tips te ontvangen die de slaagkans van uw projects significant verhogen.

Bij de infodag kun je diverse experts ontmoeten met ervaring in thermocomposteren en biomeiler bouw.

In deze pdf vind je alle informatie over:

  • data en tijden: het programma
  • locatie (en evt. accommodatie suggesties)
  • betalingsinformatie, prijzen en kortingen
  • contactinformatie

We hopen je snel te spreken en te zien in oktober!

Het programma is dit jaar een vervolg op de International Thermocompost Conference in Oostenrijk 2-4 oktober, dus alle nieuwe inzichten die daar zijn gedeeld worden ook op de infodag besproken. De Internationale Conferentie is alleen toegankelijk voor mensen met eerdere ervaring die zelf al minsten één biomeiler of thermocompostsysteem hebben gebouwd, dus daar kun je dan in 2021 aan meedoen. Bij interesse, zie termocompost.eu.