Menu Sluiten

Biomeiler Praktijk- & Informatiedag 7 & 8 oktober 2021 Rotterdam

Zelf een biomeiler bouwen? Op zoek naar ontwerpen, technische installatietekeningen, materiaallijsten of andere informatie over biomeilers?

Met veel plezier nodigen we u uit voor de Nederlandse Biomeiler dagen. Donderdag 7 oktober gaan we de Biomeiler in Rotterdam gezamenlijk opnieuw opbouwen. Vrijdag 8 Oktober is er een informatie dag. De dagen kunnen afzondelijk of beide gevolgd worden.

Op de praktijkdag bestaat uit beknopte inleiding over Biomeilers waarna er praktische ervaring opgedaan kan worden met de herbouw van een biomeiler. Er zal stilgestaan worden bij de verschillende stappen en uiteraard kunnen er vragen tussendoor gesteld worden.

De volgende dag is de Biomeiler Informatiedag. Deze is bedoeld voor alle Nederlandstalige mensen die plannen hebben om zelf een Biomeiler te bouwen in het najaar van 2021. De dag zal beginnen met een aantal lezingen over de basisbegrippen van thermocomposteren en biomeilers. In de middag gaan we in kleine groepen in workshop vorm aan de slag onder leiding van Nederlandse professionals om concrete plannen en ontwerpen te maken voor de biomeiler projecten van de deelnemers aan de Biomeiler Informatiedag.

De informatiedag is dé jaarlijkse gelegenheid om het bouwen van een Biomeiler te concretiseren en tips te ontvangen die de slaagkans van uw projects significant verhogen.

Bij de infodag kun je diverse experts ontmoeten met ervaring in thermocomposteren en biomeiler bouw.

Praktische informatie in het kort:

Data en tijden: 7 en 8 oktober van 9 uur tot 17 uur

Het programma zie pdf

Locatie: Gedempte Keilehaven, Keilestraat 9, 3029 AC Rotterdam

Betalingsinformatie: €200 euro voor 2 dagen €120 euro voor een dag, zie pdf voor kortingen

Contactinformatie: info@biomeiler.nl

In deze pdf vind je uitgebreide informatie van de workshop.

We hopen je snel te spreken en te zien in oktober!

Voor europese ervaringen met biomeilers zie termocompost.eu.